Поваляться на диване перед теликом или же попрыгать с парашутом? Делимся
У меня - по-разному бывает. Смотря от чего устала
Поделись Улыбкою Своей И Она К Тебе Не Раз Еще Вернется! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Поделись Улыбкою Своей И Она К Тебе Не Раз Еще Вернется! » Хобби и отдых » Кто какой вид отдыха предпочитает?
Поваляться на диване перед теликом или же попрыгать с парашутом? Делимся
У меня - по-разному бывает. Смотря от чего устала
Катание на санках
а если серьезно, то люблю танцы. Думаю их можно назвать спортом, особенно после акробатического номера, который нас недавно учили исполнять на стуле (я занимаюсь стрип-дэнсом)
лучший отдых, особенно в такое время года - отключить все телефоны, выбросить из головы все мысли, забыться в уголок и помечтать о большой и светлой любви. Ну или повспоминать самые приятные моменты
А еще люблю вязать и одновременно смотреть какую-нибудь романтическую комедию.
А еще люблю вязать и одновременно смотреть какую-нибудь романтическую комедию.
А ты вяжешь вслепую?
да. Я и печатаю вслепую.
Ну, за компом посидеть, это уже отдых...
На пляжу полежать))) тоже отдых...
Я и печатаю вслепую
А я никак не научюсь...
Кира
если это умение тебе понадобится - быстро научишься
Я в последнее время полибила смотреть онлайн сериал аргентинский. Я их когда-то в детстве очень любила, но сейчас их почему-то перестали по телевизору полказывать. Поэтому лучший отдых для мозгов после тяжелого трудового дня это тупой и ненапрягающий сериал.
Julia;), про сериалы точно подмечено. Хотя не мне жловатьсяс (моими-то двумя рабочими часами в день), но есть ученики, которые ОЧЕНЬ НАПРЯГАЮТ! И сериал оказывается очень кстати
велосипед
зараз все рідше, а ще рік тому приїздив після роботи раніше, швиденько поїв, велосипед на плечі і на електричку. Півгодини їзди і ти вже в столиці. Ще півгодини і добіраєшся до місця зустічі таких же фанатів (благо в столиці їх є). 4-5 годин (з невеликими перервами) крутити педалі в центрі або на правому березі по гіркам, то кайф, а коли з тобою ще чоловік 40 (а буває і сотня), то поважають і сигналять, навіть, джипи і іномарки.
Після 12 ночі всі починають роз"їзжатися по домівках. З правого берега на харківський ще є компанія, а от на бориспіль 17 км по трасі, то вже зовсім не весело і сташно.
То ж, коли кілометрів 60 проїдеш за раз ото справжній відпочинок.
А завтра знову на роботу, а спати так мало, а ноги, руки, спина і жопа так болять, що робота зовсім не напрягає
а ви часто проводили 5-7 днів вдвох або втрьох десь далеко від людей? і коли потрібно готувати самому їсти, постійно прати і сушити одяг, тягти на плечах більше 10 кг мотлоху і просто йти вперд? забуваєш про всі серіали, кохання, конфлікти, одним словом, про все, крім болю в плечах і спині. теж доволі сильна штука.
відпочинок називається -- піший похід (тули де мало людей і багато первозданної, чистої природи)
забуваєш про всі серіали, кохання, конфлікти
Та ні, якраз конфлікти і залишаються... На жаль...
відпочинок називається -- піший похід
А знаєш... Хочеться ще! Але - в Крим. (хоча карпати теж непогано)
А знаєш... Хочеться ще! Але - в Крим.
Коли я писав про 3-х чоловік, то було багато. Краще 2-є і бородатих! От тільки бородатим подобаються Карпати
Klementiy, я не говорю, что мне не нравится карпаты!! Нравятся, даже очень!! Но море - это детская мечта. Что ж мне, засунуть ее куда-подальше? Тем более, что возможность поехать есть.
А я люблю море. Море і тільки море. Але навіть море й те таке паскудне зараз стало. Якось пливу цим літом у морі, і дивлюся - гівно плаває. От за таке я б цих олігархів, що в море серуть, власноручно порозстрілював би, і навіть не згадав би про принцип ненасильства.
Люблю, можливо вже і не люблю, ліс, природу, свіже повітря, вогонь, вітер, хорошу компанію і гітару. Чому не впевнений, що ще люблю, тому що давно не був в лісі з людьми, які теж цим жувуть. Останній рік жив іншим...прийдеться згадувати як воно дивитися на відкритий вогонь і пити глінтвейн самопальний, але смачнючий
А я люблю море. Море і тільки море.
и я! Обожаю море!!
кось пливу цим літом у морі, і дивлюся - гівно плаває. От за таке я б цих олігархів, що в море серуть, власноручно порозстрілював би
та это не только олигархи. Все кто катается на корабликах. Это как в поездах туалеты очищают прямо на рельсы по которым едут так же и в кораблях, катерах и параходах, так что не обязательно быть олигархом чтобы загрязнять таким образом море, мы все принимаем в этом участие
Или вы никогда на корабликах не катались?
та это не только олигархи.
Саме цей раз я точно знав, що це місцеві олігархи. Вони під’єднали каналізацію своїх приватних будинків до системи, що розрахована на дощові води. І на них навіть в суд не подаси, бо головний суддя теж є серед них. Ось і все. Тут країну може врятувати тільки наш український Піночет.
В Криму 1300 Га землі зайнято під незаконне будівництво. Зних тільки 300 Га кримськими татарами. От і виходить, що подавати в суд на тих самих суддів з прокурорами не вийде.
Вчора бачив в підсумкових фактах і ввечері знайшов в інтернеті обговорення теми "в столиці на автомобілі мерседес с600 п"яний водій збив насмерть жінку (матірь трьох дітей) на пішоходному перході! Всім журналістам і міліції (яка за два дні не дала жодних коментарів з цього приводу) кричав, що він син одного з викокопоставлених чиновників апарату президента України. Такі справи...Тема обговорення на всіх форумах: накажуть чи відпустять? (сюди такої теми НЕ пропоную, просто зачепило!!!)
Років 10 тому, коли вже сам почав їздити в столицю в інтитут і просто гуляти було в мене хоббі ходити пішки по вулицям Києва і роздивлятися людей, архітектуру, вулиці столиці. Також, любив їздити в громадському транспорті, теж можна багато чого цікавого в центрі побачити, якщо ти сидиш біля вікна і автобув їде поволі
Тут країну може врятувати тільки наш український Піночет.
спасти нас может только чудо
Чому не впевнений, що ще люблю, тому що давно не був в лісі з людьми, які теж цим жувуть.
Что мешало? Может, работа? Или погода?
А по теме.. Поехала вот в Коростень для прочистки мозгов Жаль, похолодало сильно, так что в основном дома сидели. Хороший отдых Вот только мелочь одна чуть испортила, да не об этом речь.
так як роботу шукаю постійно, навіть, коли працюю, то згадав про ще одне моє хоббі і спосіб відпочинку від роботи -- це розсилати роботодавцям своє резюме і ходити на співбесіди. Займаюся цим вже років з 10, але так до сих пір і не зрозумів, що ж потрібно роботодавцю і як налагодити взаємовигідне співробітництво. Хожу на співбесіди, тому що подобається і знаходжу в цьому розраду, коли вже взагалі погано.
Хожу на співбесіди, тому що подобається і знаходжу в цьому розраду, коли вже взагалі погано.
потрясающе! очень полезное хобби! мне и в голову не приходило такое
я собеседований боюсь. Была в своей жизни только на 3-х или 4-х и каждый раз жутко волновалась.
А расскажите, как не волноваться на собеседовании и произвести адекватное впечатление?
А расскажите, как не волноваться на собеседовании и произвести адекватное впечатление?
Если никто не против, то дальнейшее обсуждение собеседований я перенесу в новую тему в разделе "Работа"
Взимку люблю ліпити снігову бабу. Але снігу все меньше і меньше, тому СБ краще всього ліпити в карпатських селах, коли там небагато туристів і багато глінтвейну
люблю лежати на дівані і попльовувати в стелю, а в цей час, щоб хтось шарудів на кухні і варив мені запашну каву з круасанами на сніданок
Хочу отдохнуть от активности! чтоб никто не дергал и не присталав, у меня 5 книг, которые я параллельно читаю, хочу хоть одну наконец-то дочитать, но мне постоянно мешают. Надоели! И работать не хочу! Воскресенье мое, и никто мне его не озадачит! Надеюсь...
Вот какой отдых я предпочитаю на данный момент
Klementiy, хіба ти любиш каву? Чи головне - то круасани? Ні, головне - жоб хтось шарудів
Вы здесь » Поделись Улыбкою Своей И Она К Тебе Не Раз Еще Вернется! » Хобби и отдых » Кто какой вид отдыха предпочитает?