Поделись Улыбкою Своей И Она К Тебе Не Раз Еще Вернется!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Манифест Мужчины

Сообщений 31 страница 60 из 124

31

Эльвиралька написал(а):

А как именно?

Та дуже тяжко. Спочатку пекло, а потім багаторазова смерть  через аборт...

Эльвиралька написал(а):

Женщина и мужчина виноваты в одинаковой степени в такой ситуации.

Це так, вина однакова, але ті істоти, що судять нас після смерті вважають жінку несамостійною істотою, на відміну від чоловіка, тому й кара для жінок менша. Це щось на зразок покарання для неповнолітніх - є деякі пом'якшуючі обставини. Тобто, з точки зору Вед жінка вважається дорослою дитиною. Дитина не може нести повну відповідальність. Повну відповідальність через це несе чоловік, який допустив убивство.

0

32

atmesh
вот сижу и думаю. С одной стороны конечно выгодно - такое толерантное отношение к женскому полу. С другой стороны... какое унижение!

0

33

Эльвиралька написал(а):

вот сижу и думаю. С одной стороны конечно выгодно - такое толерантное отношение к женскому полу.

Не так вже й вигідно. Те, що жінок не карають нарівні з чоловіками ще не значить, що їх не карають взагалі. І повір, тої кари мало не буде.

Эльвиралька написал(а):

С другой стороны... какое унижение!

А в чому приниження? Хіба діти винні в тому, що вони діти? Вони такі ж самі живі істоти, як і дорослі, просто їх треба доглядати, бо вони несамостійні. Те ж саме і з жінками.

Отредактировано atmesh (21.12.2008 21:03:01)

0

34

atmesh
унижение в прымом смысле - женщин ставят на более низкую ступень, чем мужчин. Причем помимо их воли. Не считаю это правильным.

0

35

Эльвиралька написал(а):

унижение в прымом смысле - женщин ставят на более низкую ступень, чем мужчин. Причем помимо их воли. Не считаю это правильным.

Чому нижче? Жінки нічим не нижчі за мужчин, і не вищі за них, не гірші і не кращі. Вони просто інші. Чому ти оцінюєш з позиції "нижче - вище"? Це все-рівно, що спитати, "що краще, горіхи, чи капуста". Можна рівняти одні горіхи з іншими, чи одну капусту з іншою, але аж ніяк не горіхи з капустою.

0

36

І також це не означає, що жінки дурніші за чоловіків. Уяви собі, що в тебе є 10-літній син-вундеркінд. Він знає набагато більше за тебе, й краще розв'язує задачі. Так він розумніший за своїх батьків, але це не значить, що йому можна дати свободу нарівні з дорослими. За дітьми завжди потрібен нагляд, навіть за дуже розумними. Те ж саме і з жінками.

Отредактировано atmesh (21.12.2008 21:17:42)

0

37

atmesh
вот именно! Равенство и братство!

atmesh написал(а):

вважають жінку несамостійною істотою, на відміну від чоловіка

atmesh написал(а):

з точки зору Вед жінка вважається дорослою дитиною.

вот почему я возмущаюсь.

В общем, не обращай внимание, я мужчин люблю и искренне уважаю, а если спорю - то только чтобы не наскучить. Ну и из повышенного чувства справедливости еще.

0

38

Эльвиралька написал(а):

В общем, не обращай внимание, я мужчин люблю и искренне уважаю, а если спорю - то только чтобы не наскучить. Ну и из повышенного чувства справедливости еще.

Взагалі то ці речі не мужчини придумали. :)))

0

39

atmesh
религию? Ну как сказать... а кто, если не они?

0

40

Эльвиралька написал(а):

религию? Ну как сказать... а кто, если не они?

Людина не може ні релігію створити, ні священне писання написати. І неважливо чоловік це, чи жінка - людина просто на таке нездатна. Якщо вона береться за це непосильне для неї діло, то в результаті обов'язково виходить якась фігня, щось на зразок "Білого братства", чи секти саєнтологів.

0

41

Ну а кто же тогда придумывает все эти религии, ритуалы и так далее. Мне кажется что истинно верующему человеку не нужны ритуалы и писания, а вот те чья вера недостаточно крепка нуждаются в подкреплении своей веры в виде религии, общества других верующих и прочего.

+2

42

Я к чему говорила про религии... Нам неведомо, как оно было на самом деле, и у каждого вера - своя. Просто и Библию, и Коран, и Веды писали люди, так что думаю, что в творческом порыве добавили достаточно много от себя. Более того, религиозные догмы менялись в зависимости от времени и места, поскольку христианская религия, во всяком случае, всегда была связана с политикой.   
   Что касается восточный верований, уж простите, не слишком я в этом разбираюсь. Вам с погреба виднее.

0

43

Julia;) написал(а):

Мне кажется что истинно верующему человеку не нужны ритуалы и писания,

Щодо писань, то навряд чи, але щодо ритуалів, то це ти дуже правильно тут сказала. (Сама придумала, чи десь почула? ;) )
Проблема в тому, що аби стати істинно віруючою людиною треба спочатку пройти через релігію. Потім релігію можна залишити, але це буде тільки потім. :) А спочатку треба хоча б взнати, хто такий Бог, для чого в нього вірити(дійсно, :) можливо це непотрібно?), що цей Бог хоче від нас, і що Він може нам дати, чи не буде це пустою тратою часу, і врешті решт, який Він. Погодься, що вірити в Бога і не знати який Він - це щонайменше нецікаво, а якщо сказати чесно, то це трохи тупувато і фанатично; можна ще вірити зі страху перед Ним, але така віра - це приниження не тільки себе, але й Бога. А де ми можемо взнати який Бог, якщо не з писань чи не зі спілкування з іншими віруючими?

Эльвиралька написал(а):

Просто и Библию, и Коран, и Веды писали люди

Ти знаєш, на мій сором, я не такий великий знавець, Біблії чи Корану, що ж стосується Вед, то тут все просто - їх написав мудрець В'яса. Його не можна назвати людиною, бо він не був людиною в звичному сенсі цього слова. Цей мудрець вважається літературною інкарнацією Верховного Бога. В'яса знав все - минуле теперішнє і майбутнє, і був позбавлений 4-х вад, притаманних усім, без винятку, людям. Він також знав усе про чоловіка й жінку з точки зору Творця. Тому говорити, що Веди написані людиною - це трохи не зовсім правильно. :)

Отредактировано atmesh (22.12.2008 20:09:54)

0

44

atmesh
спорить о религии не буду. Каждому свое.

0

45

Эльвиралька, тобі треба переглянути фільм "Сексмісія". :)
Можливо, ти його вже й бачила, бо його іноді показують по ящику. В совєйському прокаті цей фільм називався "Нові амазонки". Якщо хочеш, я можу викласти інфу про нього разом із посиланням на скачування у розділі фільмів.

0

46

atmesh
Мне очень нравится этот фильм :) повторюсь, я не против мужчин, я их очень люблю и уважаю, и мне нравится быть слабой девушкой, просто мне не нравится, когда женщину считают существом низшего сорта.

0

47

Эльвиралька написал(а):

мне не нравится, когда женщину считают существом низшего сорта.

Якщо виходити з твоєї логіки, то діти - це теж істоти нижчого сорту.

0

48

atmesh
все люди равны, независимо от пола, возраста, цвета кожи, вероисповедания и проч.
А детей я боюсь, так что стараюсь держаться от них подальше

0

49

atmesh написал(а):

але щодо ритуалів, то це ти дуже правильно тут сказала. (Сама придумала, чи десь почула?

услышала от родителей и считаю это очень правильным.

atmesh написал(а):

А спочатку треба хоча б взнати, хто такий Бог, для чого в нього вірити

узнать кто такой Бог нужно, но писания и религия это представление о Боге отдельно взятого человека или группы людей. Соответственно оно не может быть обьективным.
Прочувствовать это все нужно.
И понять что есть Бог для тебя лично, а не для тех кто первый додумался записать свои соображения и назвать это Священными Писаниями.

0

50

Эльвиралька написал(а):

все люди равны, независимо от пола, возраста, цвета кожи, вероисповедания и проч.

Я не про те. Коли я кажу, що діти несамостійні, то ти це нормально  сприймаєш, і не звинувачуєш мене, що я вважаю дітей за істот нижчого сорту. Коли ж те саме я кажу про жінок, то тут вже в мене летять звинувачення в чоловічому шовінізмі. Якщо діти несамостійні - все нормально. Якщо жінки несамостійні - то це так негідники-чоловіки зараховують жінок до істот нижчого сорту. Де ж логіка? Зрозумій, несамостійна істота - це не обов'язково нижча істота. Вона може бути й вищою, просто вона несамостійна, ось і все! :)

Отредактировано atmesh (23.12.2008 11:47:11)

0

51

Julia;) написал(а):

узнать кто такой Бог нужно, но писания и религия это представление о Боге отдельно взятого человека или группы людей. Соответственно оно не может быть обьективным.

Ти кажеш, що ти ніби-то віриш в Бога, але ось ця конкретна фраза видає в тобі 100%-го атеїста, який свято вірить у те, що Бога придумали люди. Тому я не бачу смислу в подальшій дискусії. Це твоя віра і ти маєш на неї право.

0

52

atmesh написал(а):

Зрозумій, несамостійна істота - це не обов'язково нижча істота. Вона може бути й вищою, просто вона несамостійна, ось і все!

тут хочется вспомнить рекламу Киевстар, которую сейчас крутят по телевизору. Помните, там где чувак рассказывает о новых преимуществах киевстар, а потом обращается  к зеленому комочку у себя в руках и говорит "Вы все сказали, пане Президент?".  :jumping:

0

53

atmesh
Тысячи женщин живут самостоятельно, воспитывают детей, делают карьеру, вбивают гвозди и меняют перегоревшие лампочки. Да, может быть в восточных странах, где мужчина - добытчик, глава семьи, женщины имеют возможность быть несамостоятельными. И это здорово, я им в какой-то мере завидую. Но у нас, в Украине, таких примеров - единицы! Скажи, много ли ты знаешь мужчин, которые могут дать возможность женщине быть только женщиной???

0

54

atmesh написал(а):

видає в тобі 100%-го атеїста, який свято вірить у те, що Бога придумали люди. Тому я не бачу смислу в подальшій дискусії. Це твоя віра і ти маєш на неї право.

Вы сделали совершенно неправильные выводы из сказнного мной. Атеист отрицает существование Бога. Я же никоим образом этого не отрицаю, но я не признаю посредников и ритуалов между отдельно взятым человеком и Богом.

+1

55

Julia;) написал(а):

Тысячи женщин живут самостоятельно, воспитывают детей, делают карьеру, вбивают гвозди и меняют перегоревшие лампочки. Да, может быть в восточных странах, где мужчина - добытчик, глава семьи, женщины имеют возможность быть несамостоятельными. И это здорово, я им в какой-то мере завидую. Но у нас, в Украине, таких примеров - единицы!

Саме тому сучасне людське суспільство, причому не тільки українське, деградує зі страшною силою.

Julia;) написал(а):

Атеист отрицает существование Бога. Я же никоим образом этого не отрицаю, но я не признаю посредников и ритуалов между отдельно взятым человеком и Богом.

Бачиш, є різні форми й ступені атеїзму. Людина, яка заперечує існування Бога - це тільки один з багатьох типів атеїстів. Це атеїст-невіглас, тобто людина, яка лінується ворушити своєю сірою речовиною, бо якби вона хоч трішечки поворушила нею, то зрозуміла б що Бог є, і доказів цьому тьма, вони лежать просто під ногами. Ти ж атеїст трохи іншого ґатунку - ти вважаєш, що Бог ніби то і є, але цей бог існує тільки  в уяві людей, ці люди його придумали(так ти вважаєш), і придумали також писання про цього бога, але ти не допускаєш навіть думки, що Бог сам про себе може щось написати, тобто твій бог якийсь безсилий, тупий і неграмотний - він навіть писати не вміє й не може. Якщо це не атеїзм, то що тоді? ;)

-1

56

atmesh написал(а):

Бачиш, є різні форми й ступені атеїзму. Людина, яка заперечує існування Бога - це тільки один з багатьох типів атеїстів. Це атеїст-невіглас, тобто людина, яка лінується ворушити своєю сірою речовиною, бо якби вона хоч трішечки поворушила нею, то зрозуміла б що Бог є, і доказів цьому тьма, вони лежать просто під ногами. Ти ж атеїст трохи іншого ґатунку - ти вважаєш, що Бог ніби то і є, але цей бог існує тільки  в уяві людей, ці люди його придумали(так ти вважаєш), і придумали також писання про цього бога, але ти не допускаєш навіть думки, що Бог сам про себе може щось написати, тобто твій бог якийсь безсилий, тупий і неграмотний - він навіть писати не вміє й не може. Якщо це не атеїзм, то що тоді?

Ну все, осталось только предать меня анафеме :-)

0

57

atmesh, а как же тема? ;) Что-то все к одному сводится...
А кто тот, который признает существование Бога, но не утруждает себя мыслями о его происхождении и всем таком прочем, а просто изредка приходит в церковь?

0

58

Julia;) написал(а):

Ну все, осталось только предать меня анафеме :-)

Ну от, це вже пішла в діло жіноча логіка. :)
А я всього навсього хотів у тебе спитати, вміє твій бог писати, чи ні.  :D

lucie написал(а):

atmesh, а как же тема? ;) Что-то все к одному сводится...

Претензії не до мене. :) В мене спитали чому за Божими законами жінок карають за аборти менше, ніж чоловіків, я й відповів. А взагалі то твоя правда, якщо дивитися в корінь, то все до одного зводиться - до Першоджерела. Питання тільки в тому наскільки глибоко туди зазирати.

lucie написал(а):

А кто тот, который признает существование Бога, но не утруждает себя мыслями о его происхождении и всем таком прочем, а просто изредка приходит в церковь?

Люда, ну звідки я знаю! :) Скільки людей, стільки й варіантів, треба розглядати кожен конкретний випадок окремо.

Отредактировано atmesh (23.12.2008 14:25:23)

0

59

atmesh написал(а):

Ну от, це вже пішла в діло жіноча логіка.

нет. это было глумление над абсурдностью написанного ;-)

0

60

Julia;) написал(а):

нет. это было глумление над абсурдностью написанного ;-)

Чому абсурдність? Мені просто дуже цікаво знати, чому твій бог неграмотний? :)
І хто такий по-твоєму Бог? Можеш дати визначення? ;)

0