Julia;) написал(а):Фильм я так и не скачала, зато знаю, что есть какой-то торрент, а через какую программу его установить я тоже не знаю.
В Люди є одна із таких програм, і вона може підказати тобі, як її встановити й скачати фільм по тому посиланню, що я тобі дав. Звернись до неї, вона тобі допоможе. Ти можеш скачати цей фільм і без торренту, в Інтернеті є багато сайтів, які мають цей фільм, але всі вони вимагають за скачування гроші. Проблем буде набагато більше ніж з торрентом, бо тоді тобі доведеться думати й розбиратися з електронними платежами через інтернет.
Julia;) написал(а):Фильм я так и не скачала, зато знаю, что есть какой-то торрент, а через какую программу его установить я тоже не знаю. Ответ на свой главный вопрос я не получила, зато вы придумали и сами ответили на второй вопрос.
"если не знаю как вывести напрямую - поведу дворами, авось потеряется и забудет куда надо было идти" - это о вас.
О так! Зроби людині добре, то вона ще й звинуватить тебе казна в чому. 
Якщо ти чогось тоді не зрозуміла, то треба було спитати. Так роблять всі нормальні люди, коли чогось не розуміють.
Julia;) написал(а):шутка повторенная дважды уже глупость, а учитывая что вы только после третьего раза начали понимать что мне она не нравится, то выводы делайте сами.
Ти знаєш, цей твій перл ввічливості і етичності нагадав мені інше твоє висловлення :
Julia;) написал(а):...не могу воздержаться от провокаций...
Я думаю, що далі не треба пояснювати, чому я не буду піддаватися на твою провокацію, і не називатиму тебе теж дурною у відповідь на цей твій випад, хоч як би ти мене на це провокувала. 
Отредактировано atmesh (24.12.2008 12:23:31)