Поделись Улыбкою Своей И Она К Тебе Не Раз Еще Вернется!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

зима без грипу

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

На вулиці вже не перший сніг і зима тільки по календарю, а так хочеться морозу до 10 градусів і без великого вітру. Саме така погода найкраще підходить для купання зимою в ополонці. Холодною водою хворію вже більше 10 років, а купаюся зимою років 5. За ці 5 років тільки носом шморгаю і ніяких тобі температур, грипу і лікарень взимку. Сам живу в борисполі, а в нас і озер нормальних то немає, то ж приходиться їздити в гідропарк, а там вже купатися з такими як і сам. Спробуйте!  :flag:

Хотів написати в тему про жіноче здоров"я, але чоловіків в гідропарку вже ж таки більше, хоча в них і все ззовні випирає :shine:

+1

2

Никогда не пробовала и людей плавающих зимой в ледяной воде воспринимаю как со сверхестественными способностями :-)
Я в офисе мерзну, а у нас тут батареи, кондиционеры и обогреватели.

0

3

Julia;) написал(а):

...и людей плавающих зимой в ледяной воде воспринимаю как со сверхестественными способностями :-)

я теж ЇХ так сприймаю, а я просто підмазуюся до них, як китайська підробка. Тому що при -10 по цельсію для мене вже холодно  :tired:

0

4

Klementiy написал(а):

Тому що при -10 по цельсію для мене вже холодно

Може і не холодно було б, якби була можливість з ополонки - одразу в баню :) Як у "Сибірському цирюльнику" :shine:
Щоправда, серце треба міцне для того..

0

5

lucie написал(а):

Може і не холодно було б, якби була можливість з ополонки - одразу в баню :) Як у "Сибірському цирюльнику" :shine:
Щоправда, серце треба міцне для того..

А як ти знаєш, що треба міцне серце?
Коли я був такий як ти, то робив так і не знав, що треба міцне серце, а взнав тільки недавно, коли зробив так знову, і після цього мені щось зле стало, зрозумів, що я вже застарий для таких ігор. На жаль, вік бере своє. (((

Отредактировано atmesh (10.12.2008 09:46:10)

0

6

atmesh написал(а):

що я вже застарий для таких ігор. На жаль, вік бере своє

так так і справді застрарий, вже 103 повідомлення написав проти моїх 33-х.  :crazy:
Що значить "застарий", там молодих майже і немає, бабушкі і дєдушкі починають туди ходити після виходу на пенсію або щось таке, чи в них серце НЕ кров"ю обливається?

0

7

А знаєте чим відрізняються бабусі на лавочці біля під"їзду і тими хто в ополонках купається?  :question:
Майже нічим, і ті і ті сидять на лавочках і перемивають кісточки всім своїм знаймим, сусідам, родичам, от тільки моржі роблять це в більш піднятому тонусі   :)

0

8

lucie написал(а):

би була можливість з ополонки - одразу в баню

Така можливість була, я маю на увазі в баню, але блондинкам, а ще й високим ТАМ робити нічого.
Це моє об"єктивне судження  :'(

Отредактировано Klementiy (10.12.2008 10:55:49)

0

9

Klementiy написал(а):

Така можливість була, я маю на увазі в баню, але блондинкам, а ще й високим ТАМ робити нічого.

А почему так?

Klementiy написал(а):

Це моє об"єктивне судження

:crazy: Как твое СУБЪЕКТИВНОЕ суждение может быть ОБЪЕКТИВНЫМ?

atmesh написал(а):

А як ти знаєш, що треба міцне серце?

Не знаю, как. Просто знаю :)

0

10

Купався на днях в гідропарку. На пляжу було тільки двоє: я та ще один чоловічок. Розговорилися і з"ясувалося, що він теж з Борисполя і теж приїзжає суди купатися, тому що в бориспільських калюжах ніякого здоров"я бути не може

0